DESPRE

Brand-ul HYROX 44 a fost creat de catre Staruiala Bogdan Dan. El este de 4 ori campion national la categoria shortboard in anii 2018, 2019, 2020, 2022 si campion national la inot stafeta in anul 1995. Este acreditat ca instructor de surfing si SUP de catre ISA, institutie ce guverneaza acest sport la nivel international si la Jocurile Olimpice, surfing-ul fiind un sport Olimpic

Staruiala Bogdan Dan este parintele oficial al surfing-ului in Romania deoarece intre anii 2020 si 2022 a lucrat la procesul de recunoastere a acestui sport de catre Ministerul Tineretului si Sportului. Ministrul Eduard Novak a semnat in ianuarie 2023 ordinul de recunoastere oficiala a ramurii sportive SURFING in Romania. Acest lucru a condus la infiintarea Federatiei Romane de Surfing, Staruiala Bogdan Dan fiind fondatorul principal alaturi de alti surferi consacrati ai Romaniei. De asemenea el este si Presedintele Federatiei, reusind sa inscrie Federatia ca Membru Participant la ISA astfel Romania a capatat dreptul de a participa la Campionatele Mondiale.
In 2023 Romania a participat pentru prima oara la un campionat mondial de surfing cu un junior in varsta de 15 ani pe nume Aris Gabriel Voicu. In 2024 i s-a alaturat juniorul in varsta de doar 12 ani Arthur Peter Sraum care are dubla nationalitate, romana si belgiana.