ȘCOALA DE SURF

Curs de SURF

 • Durata: 1,5 ore
 • 150 lei la grupa
 • 250 lei privat

  Cursul este tinut de Stăruială Bogdan Dan, care a castigat toate concursurile de surf din anii 2018, 2019, 2020 categoria shortboard. El este si instructor certificat de către ISA (organul de guvernare al sportului la nivel international).

  *pentru studenți și cei cu salariul minim pe economie se aplica o reducere de 50%.

  *Pentru cei care nu au practicat niciodata un sport pe o placă (ex: skateboard, snowboard, kite surfing, wakeboarding, etc.) este recomandat sa inceapa intai cursul de SKATEBOARD, apoi SURF SKATEBOARD si apoi sa urmeze cursul de SURF.

  Curs de SKATEBOARD / SURF SKATEBOARD:

  • Durata 1 ora
  • Privat 100lei.
  *In timpul cursului se foloseste echipament de protectie: casca, mansoane, cotiere, genunchiere. Fiind privat cursul instructorul ofera mereu si suport fizic.
  Scoala surf

  Beneficii surf:

  Fiind un sport in care se depune efort fizic primul beneficiu este sănătatea.Se practică in aer liber si in apa mării ceea ce ne face sa inhalăm aer curat salin.
  Creierul secretă atât dopamină pe termen scurt cât si pe termen lung ceea ce ajută la starea de bine. Dopamina ajuta la anticiparea tuturor lucrurilor din viata. Deci cu timpul se dezvolta un simț al estimarii din ce in ce mai ascutit.

  Harvard:  “Surful te invață absolut toate lecțiile de care ai nevoie pentru a te ghida in viață.” Valurile diferă toate intre ele, nu există doua valuri la fel, ceea ce il face pe om sa invețe sa se adapteze incontinuu și să iși iasă mereu din zona de comfort, să se autodepasească."

  Fiind un sport individual dezvolta asumarea responsabilității. 

  Dezvolta ambitia, te invata sa iei lucrurile pas cu pas si organic, mareste rabdarea, dupa ceva mai mult timp de practica poti ajunge sa schimbi frecventa creierului din BETA in ALPHA in timpul sportului iar daca se ajunge aici succesul este garantat in viata in orice domeniu. 

  După un timp de practică devine foarte relaxant si pentru ca se practica in natură exista beneficii energetice asupra corpului, mai ales asupra celor care au probleme de sanatate cu intestinele.

   

  Beneficii Surf Skateboard:

  Pentru a invata si evolua la SURF intr-un timp mai scurt atat incepatorii cat si profesionistii folosesc un SURF SKATEBOARD. Acest skateboard cand este folosit asa cum trebuie nici macar nu mai trebuie propulsat cu piciorul, propulsia se face din miscarea fluida a intregului corp. Toti surferii au dobandit tehnicile necesare intr-un timp mult mai scurt pe skateboard decat pe placa surf. Puteti urmarii mai jos cateva videoclipuri cu acest surf skateboard: